Workshop kring hur du lyckas med strategisk förändring för att skapa önskade resultat
5 - 6 okt 2017

 

De 4 Disciplinerna
för Exekvering

Ledarskap genom fokus och engagemang

 

"Under två års tid har mina restauranger som jobbat med 4DX varit bland de bäst presterande i hela svenska McDonalds organisationen, och ökade 2016 sin försäljning med mer än sex procentenheter i jämförelse med rikets medelsnitt. År 2017 har restaurangerna fortfarande den bästa försäljningstillväxten i  svenska McDonalds organisationen".
- Ivan Ström, franchisetagare och 4DX ledare

OM WORKSHOPEN

Det är en sak att skapa en strategi – en helt annan att få den att hända i verkligheten!

De flesta strategier misslyckas, inte på grund av att de inte är bra, utan för att exekveringen, själva utförandet av strategin, brister. Hur kommer det sig egentligen att vissa organisationer framgångsrikt implementerar och genomför strategier om och om igen, medan andra kämpar med att driva förändring och nå nya resultat? Vad är det hållbart framgångsrika organisationer gör annorlunda?

Jo, de skapar en kultur av fokus och engagemang, en kultur där de viktigaste målen är tydliga för alla, där framgångsrika beteenden delas av majoriteten, en kultur av ansvarstagande på alla nivåer, och där alla medarbetare är engagerade i hur det går för dem själva, för teamet och för organisationen.

För första gången i Sverige finns nu De 4 Disciplinerna för Exekvering som öppen workshop. Du får tillsammans med ledare från olika organisationer lära dig 4DX, den internationellt beprövade engagemangs-och ledarskapsmetodiken som hjälper dig att skapa bättre fokus, samarbete och förutsägbara resultat.

4DX är mer än bara en process. Det är en resultatfokuserad ledarskapsstil baserad på medarbetarnas egna idéer och engagemang kring det som är allra viktigast - något som blir alltmer kritiskt med nya generationers inträde på arbetsmarknaden.

Efter workshopen kan du som ledare fortsätta att arbeta med 4DX helt på egen hand i det egna teamet. Det går också att välja en större utrullning i organisationen och ta det vidare till fler team och avdelningar med hjälp av FranklinCoveys exekveringskonsulter, en organisatorisk utrullning som kan skräddarsys helt efter behov.

För mer detaljerad information om 4DX, se den ca 5 minuter långa filmen nedan!

INNEHÅLL

Strategisk exekvering del 1: De 4 Disciplinerna för Exekvering tvådagars workshop
5 - 6 oktober 2017

 • 4DX – vad det är, hur det fungerar och hur man implementerar i sin egna organisation.
 • Praktiska övningar för att ta fram förslag på de mest kritiska målen; WIG (Wildly Important Goal) och de måtten som leder till resultat i i det dagliga arbetet i det egna teamet.
 • Förbereda och öva på att lansera, förankra och implementera metodiken i det egna teamet.

Strategisk exekvering del 2: Lansering på hemmaplan

 • Inför lanseringen, 45-minuters coaching per organisation med en Franklincovey konsult.
  Deltagarna lanserar och förankrar 4DX målarbetet i sina team.
 • Tillgång till portalen 4DXOS ingår i sex månader för varje deltagare, du får bland annat tillgång till utbildningsfilmer, måltavlor och annat nyttigt material.

Strategisk exekvering del 3: Endags praktisk ledarskapsworkshop kring hur du utvecklar 4DX processen och skapar uthålliga resultat och engagemang
22 nov 2017

 • Inför ledarskapsdagen, 45 minuters coaching per organisation med Franklincovey konsult.
  Deltagarna lanserar och förankrar 4DX målarbetet i sina team.
 • Utbyte av erfarenheter från lanseringen på hemmaplan och presentation av resultaten
 • Förstärkning och fördjupning

- Hur skapar man bra och energifyllda möten
- Hur ökar man kvalitén och effekten i de veckvisa åtagandena
- Hur optimerar man 4DX processen för att accelerera målarbetet
- Hur skapar vi högsta nivå av engagemang i teamet

FÖR VEM?

Workshopen är för dig som är chef som vill och behöver driva förändring för att skapa bästa möjliga resultat. Workshopen är även ett utmärkt tillfälle för dig som har ansvar för affärsresultat och/eller kultur att gå för att se om det kan vara relevant för ledarna i din organisation. Kanske jobbar din organisation idag redan med 4DX eller med något av FranklinCoveys andra program.

PRIS

SEK: 25 000 ex.moms/person.
Är ni fler än en person från samma organisation är priset för övriga deltagare SEK 18 950 ex.moms/deltagare.
FranklinCovey All Access Pass kunder har 20 % reducerat pris.
För bästa utväxling av workshopen rekommenderar vi starkt att ni är minst två personer från samma organisation så att ni får kraften att implementera verktygen efteråt.

PRAKTISKA FAKTA

Datum: Torsdag 5 okt - fre 6 okt
Tid: 09.00 - 17.00
Plats: FranklinCovey Sweden, Sveavägen 34, 5 tr

ANMÄL DIG TILL
WORKSHOPEN HÄR!

FRÅGOR?

Maila till Isabella Elovaara på
isabella.elovaara@franklincovey.se

Om FranklinCovey

FranklinCovey är ett globalt företag som arbetar med att förbättra prestationer. Vi hjälper våra kunder att skapa de beteenden som krävs för att nå sina önskade resultat. Vår expertis ligger framför allt inom ledarskap, förtroende, produktivitet, exekvering, försäljning samt skola och utbildning.

FACILITATORER

Workshopen i De 4 Disciplinerna hålls av Mark Reznik och Astrid Westfeldt Cornfeldt.

 

 

Mark Reznik, är ansvarig för strategiexekvering på FranklinCovey Sweden och svensk medförfattare till boken "De 4 Disciplinerna för exekvering", han har mångårig erfarenhet som affärsledare, från styrelsearbete, försäljning/marknadsföring och affärsutveckling, både från svenska och internationella företagsmiljöer.

 

 

 

 

 

 

Astrid Westfeldt Corneman är Associate Partner på FranklinCovey Sweden och har över 20 års erfarenhet av försäljning och marknadsföring, varav de sista 13 åren i företagsledande positioner. Hon drivs av att nå resultat och uppnår det genom att utveckla människor och processer med den gemensamma målbilden att nå långsiktig lönsamhet och en effektiv organisation.