Leda millennials

30 augusti 2018

Förstå, motivera och engagera dina millennials för bästa resultat!

Om bara några år kommer över 50 % av världens globala arbetskraft bestå av millennials, personer födda någon gång mellan 1983 och 2001, och som idag är mellan 16 - 33 år. Vad innebär detta då för dagens och morgondagens ledare och organisationer?

Vi på FranklinCovey har under några års tid gjort en omfattande undersökning bland hundratals organisationer och deras ledare för att se vilka utmaningar ledare upplever i mötet med denna generation samt vilka synsätt och beteenden som särskiljer framgångsrika ledare. Resultatet har blivit en endagsworkshop för ledare med namnet Leda Millennials.

Många ledare upplever idag stora utmaningar med att leda millennials. Varför? Jo, för att denna generation har synsätt och beteenden som drastiskt sett skiljer sig från tidigare generationer som finns i arbetslivet idag.

Utan att förstå de unga medarbetarna och vad de värderar och motiveras av, tolkar många ledare deras beteenden utifrån sina egna synsätt och erfarenheter.
De ser millennials på ett visst sätt, leder utifrån det, och får sedan de resultat som följer.

När du förstår millennials kommer du som ledare av dem bete dig annorlunda och också skapa bättre resultat.

Under denna workshop får ledare diskutera de utmaningar som finns gällande att leda denna generation , men också lära sig förstå synsätten och beteendena hos millennials och vad de egentligen syftar till utifrån denna generations perspektiv.

Under den interaktiva workshopen får du ta del av tre områden som chefer som framgångsrikt leder denna generation utmärker sig inom: Vision, kommunikation och anpassningsförmåga.

Före workshopen kommer du att få göra en digital självskattning så att du redan innan kan se vilka områden du redan är stark inom och vilka du kanske skulle behöva jobba mer med.

Obs. Workshopen är ny i Sverige och sker på svenska fast med engelskt material.

Välkommen på en spännande workshop som hjälper dig som ledare att förstå, motivera, engagera och ta fram fulla potentialen i dina millenials!

Workshopen leds av Victoria Roos-Olsson, Director of Business Development & Leadership på FranklinCovey Sweden. Victoria har över 20 års erfarenhet av att leda team, skapa och hålla i ledarskapsutbildningar världen över.

Till sin hjälp har Victoria Rebecca Cannerfelt, tidigare utbildningsansvarig på kommunikationsföretaget Mynewsdesk, numera marknadschef och konsult på FranklinCovey Sweden.

 

ANMÄL DIG HÄR!

PRAKTISKA FAKTA

Datum och tider

Torsdag 30:e aug 09.30 - 17.00

Plats
FranklinCovey Sveavägen 34, 5 tr

PRIS

5000 SEK ex. moms/person.
20 % rabatt för medlemmar i FranklinCovey
All Access Pass.

Kursen sker på svenska, med engelskt deltagarmaterial.

Frågor om Leda millennials kursen?

Kontakta Isabella Elovaara på

Email: isabella.elovaara@franklincovey.se
Telefon: +4672 358 33 66

LinkedIn

FranklinCovey är ett globalt företag som arbetar med att förbättra prestationer. Vi hjälper våra kunder att skapa de beteenden som krävs för att nå sina önskade resultat. Vår expertis ligger framför allt inom ledarskap, förtroende, produktivitet, exekvering, försäljning samt skola och utbildning.