De 5 valen för
hållbar produktivitet
15 - 16 nov 2018

Hållbara ledare och medarbetare i det nya arbetslivet

De 5 valen för hållbar produktivitet är ett praktiskt program som ger dig konkreta verktyg för att hantera din tid och energi på bästa sätt, i både arbetsliv och privatliv.

I ett alltmer komplext och snabbrörligt arbetsliv är det både lättare och svårare för människor att vara hållbart produktiva, och många känner att de inte lägger tiden på det som är allra viktigast. Digitalisering och teknik gör att varje medarbetare idag fattar fler beslut än någonsin i en arbetsmiljö där distraktionerna är många och dessutom suddas gränserna mellan arbetsliv och privatliv ut alltmer.

 

Tillsammans med ledande hjärnforskare och produktivitetsexperter har FranklinCovey identifierat fem avgörande val, som när de görs konsekvent, ökar förmågan att få det viktigaste gjort, förebygger stress och skapar hållbara ledare, medarbetare, team och organisationer.

INNEHÅLL

De 5 valen-ramverket hjälper deltagarna att bli bättre på att fatta beslut, behålla sin uppmärksamhet, och bibehålla sin energi.


Kort översikt av valen

Val 1: Agera på det viktiga - reagera inte på det brådskande

Skapa förmågan att skilja det viktiga från det mindre
viktiga. Du får konkreta verktyg som snabbt hjälper dig och/eller ditt team att fatta beslut kring vad du/ni ska spendera tid och energi på just nu för hållbara resultat.

Val 2: Sikta på det allra bästa (det hållbara) - nöj dig inte med godkänt

Här får du tydliggöra och sätta hållbara mål i dina viktigaste roller i livet, både på jobbet och privat. Genom detta får du en bättre balans i livet och mår bättre.

Val 3: Schemalägg stora stenarna (det allra viktigaste) - sortera inte grus

Utifrån de olika rollerna du identifierat som viktiga i val 2, vilka är de viktigaste sakerna som ska göras i dem varje vecka för att ta dig närmare dina mål?
Val 3 kommer hjälpa dig få bättre kontroll över ditt arbete och privatliv genom smart och regelbunden planering.

Val 4: Styr tekniken - låt inte den styra dig

Använd tekniken så den hjälper dig. Med val 4 får du kontroll över din teknik och kan bättre hantera distraktioner. Exempelvis handlar detta bland annat om hur du bäst hanterar email, som för många kan bli en tidstjuv.

Val 5: Håll igång elden - bränn inte ut dig

Fyll kontinuerligt på din energi så att du kan tänka klart och fatta bra beslut, inte bara idag utan även imorgon och om ett halvår. Genom små och till synes obetydliga aktiviteter skapar du förutsättning för hållbar produktivitet.

PROCESS OCH DELTAGARMATERIAL

I kursen ingår

- Tryckt deltagarmaterial
- Teknikguide (Microsoft® Outlook®,
IBM Notes® eller Google®).
- En digital profiltest före träningen där du får skatta dig själv kring hur hållbart produktiv du är idag. Du gör sedan om samma profil ett antal veckor efter avslutad träning så att du konkret kan se vilka resultat du skapat.

Till din hjälp mot målen får du under kursen ett kontrakt med uppgifter, och en ansvarspartner som hjälper dig på din resa mot mer hållbar produktivitet.

FÖR VEM?

Denna workshop är för dig som vill bli mer hållbart produktiv och/eller som vill skapa mer hållbar produktivitet i det egna teamet eller organisationen. Störst nytta av kursen har du som åtminstone till viss del styr över din egna tid.

Se filmen om hur Microsofts medarbetare jobbat med De 5 valen och blivit mer produktiva!ANMÄL DIG HÄR!

PRAKTISKA FAKTA

Datum och tider

Torsdag 15:e nov 09.00 - 17.00
Fredag 16:e nov  09.00 - 15.30

Plats
FranklinCovey Sveavägen 34, 5 tr

PRIS

13 950 SEK ex. moms/person.
20 % rabatt för medlemmar i FranklinCovey
All Access Pass.

Frågor om kursen?

Kontakta Isabella Elovaara på

Email: isabella.elovaara@franklincovey.se
Telefon: +4670 827 00 56

LinkedIn

FranklinCovey är ett globalt företag som arbetar med att förbättra prestationer. Vi hjälper våra kunder att skapa de beteenden som krävs för att nå sina önskade resultat. Vår expertis ligger framför allt inom ledarskap, förtroende, produktivitet, exekvering, försäljning samt skola och utbildning.